fredag 17 augusti 2012

Top of Lexington

Lexington Superior Collection 2012.  Påslakan 150x210cm landar på 4 975 kronor, örngott 50x60 cm kostar 1 275 kronor. 
Lexington firar 15 år och lanserar sin hittills lyxigaste bäddkollektion - Lexington Superior Collection. Två år har det tagit att finna den rätta egyptiska bomullen av högsta kvalitet och ett italiensk topproducent för tillverkning. Siktet är inställt på en exklusiv kundkrets som inte backar för high-end - även när det kommer till priset...

Superior Down Comforter och örngott i blått. Pris 160x340 cm 12 975 kronor.
Bäddkollektionen Superior har Lexingtons omisskännliga ränder i färgerna blått och beige och omfattar påslakan, örngott, överkast i bomull, sammet och cashmere, handdukar, badlakan samt en Superior Down Comforter. Enkelt uttryckt ett exklusivt påslakan för funktion ovanpå sängen, som ett överkast att svepa om. Innehållet är vitt gåsdun och täcket liksom övriga produkter är försedda med Super Collection emblemet.


Handdukar 50x70 cm kostar 395 kronor, badlakan 100x150 cm  landar på 1 195 kronor. 
Enligt företaget är Lexington ensamma i världen om kvaliteten i den nya bädd- och badkollektionen som från och med i dag säljs hos en handfull återförsäljare i Europa och Kina.

I Sverige finns produkterna på NK i Stockholm och Göteborg samt i Lexingtons flaggskeppsbutik på Birger Jarlsgatan i Stockholm. I London möter kapitalstarka kunder på Harrods där Lexington öppnar en shop-in-shop.

För även om prisbilden ligger cirka tre gånger högre på exempelvis bäddlinnet än Lexingtons övriga sortiment, finns en kundkrets för vilka ett lyxigt dunfyllt överkast för dubbelsängen i finaste bomullskvalitet à  18 975 kronor är en baggis...


Lexington Superior Collection

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar